Fasadskykltar


Vi på DU SYNS är experter på fasadskyltar och erbjuder ett brett sortiment av olika lösningar. Gemensamt kommer vi fram till en skräddarsydd design som passar just ditt företag. Stora eller små skyltar. Med eller utan belysning. Direkt på fasaden eller monterad på ram. Vårt mål är att utforma en unik skylt för varje företag.

Vi skapar fasadskyltar som:
- Samspelar med arkitektur och yttre miljö
- Får ditt företag att synas
- Överensstämmer med ditt företags grafiska profilPlåtskyltar

Det är precis som det låter, en skylt av aluminiumplåt, slät eller kantvikt, lackerad i valfri färg eller natureloxerad. Text och logotype utgörs ofta av utskuren vinylfolie som monteras direkt på plåten. Variationer finns med utfrästa bokstäver som monteras på distans en bit framför, för att erhålla en reliefeffekt.

Plåtskyltar kan monteras direkt på fasad alternativt på en ram eller ett stativ för placering på tak. Belysning av skylten sker med externa ljuskällor, företrädesvis lämpligt antal spotlights i ovankant riktade mot budskapet. Plåtskylten är en enkel kostnadseffektiv skyltlösning.Reliefbokstäver

Ett alternativ till plåtskylt kan vara att forma Reliefbokstäver vilket ger ett sobert intryck och en snygg profil för ditt företag.